Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Δροβολοβό γιόρτασε με λαμπρότητα τον πολιούχο του Άγιο Χαράλαμπο

Το Δροβολοβό γιόρτασε με λαμπρότητα τον πολιούχο του Άγιο Χαράλαμπο. Την Θεία λειτουργία τέλεσε ο αιδεσιμότατος π. Νεοκλής Βγενόπουλος, ο ο...



Το Δροβολοβό γιόρτασε με λαμπρότητα τον πολιούχο του Άγιο Χαράλαμπο. Την Θεία λειτουργία τέλεσε ο αιδεσιμότατος π. Νεοκλής Βγενόπουλος, ο οποίος ευλόγησε και την πίτα του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών, προσφορά για τους μόνιμους κατοίκους του Δροβολοβού και Δεσινού, αλλά και για τους επισκέπτες όπως έχει θεσπιστεί απ το Σύλλογο. Λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας ήταν περιορισμένη και η προσέλευση. 
Παρόντες εκ μέρους των θεσμικών φορέων των χωριών ο πρόεδρος της Κοινότητας Καμενιάνων Σπύρος Λάμπος, ο πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών κ. κ. Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης και Αλέξανδρος Σταθοπουλος, καθώς και το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Γεώργιος Αθανασόπουλος. Τα αναλογία πλαισίωναν οι: Αθανάσιος Πέτρου Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος και Αλέξιος Αθανασόπουλος. Την πίτα του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών κατασκεύασε η Κατερίνα Λάμπου. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και σε όλο τον κόσμο. Βοήθειά μας ο Άγιος Χαράλαμπος.     
Κ. Ν. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.