HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τέλος το Υποθηκοφυλακείο από τα Καλάβρυτα

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων", το Υποθηκοφυλακείο Καλαβρύτων μετακομίζει στο Αίγιο και μάλιστα άμεσα. Είναι στα ...



Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων", το Υποθηκοφυλακείο Καλαβρύτων μετακομίζει στο Αίγιο και μάλιστα άμεσα. Είναι στα πλαίσια του οριστικού κλεισίματος των υποθηκοφυλακείων σε όλη τη χωρα, απόφαση του ν 4512/18 (άρθρο 38) που είχε επικυρώσει η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (1757/2019) και η μετάβασής τους σε κτηματολογικά γραφεία. Για τα Καλάβρυτα δεν υπάρχει πρόβλεψη για Κτηματολογικό γραφείο.
Βέβαια ο Νόμος όριζε την κατάργηση των υποθηκοφυλακείων μετά την ολοκλήρωση του Κτηματολογίου και το Κτηματολόγιο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Το πρόβλημα για ιδιοκτήτες και δικηγόρους στα Καλάβρυτα πλέον θα είναι τεράστιο, αφού για οποιαδήποτε αίτημα, τίτλους ιδιοκτησίας των ακινήτων καθώς έλεγχο βαρών, θα πρέπει να πηγαίνουν στο Αίγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.