HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρασκευή Πολυδώρου: Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ έναν σπουδαίο άνθρωπο

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ τον αγαπητό Νίκο Ραζή, έναν σπουδαίο άνθρωπο και γιατρό, που για τρεις περίπου δεκαετίες άφησε ανεξίτηλο το στίγμα...



Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ τον αγαπητό Νίκο Ραζή, έναν σπουδαίο άνθρωπο και γιατρό, που για τρεις περίπου δεκαετίες άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πόλη των Καλαβρύτων με το έργο του ως γιατρός και με την ευρύτερη και πολυποίκιλη κοινωνική του δράση.

Με τον αείμνηστο Νίκο Ραζή συνεργάστηκα άψογα για είκοσι περίπου χρόνια κατά τη θητεία μου ως προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Υπήρξε παράδειγμα ανθρωπιάς, σύνεσης, εντιμότητας, αξιοπρέπειας και δικαιοσύνης. Η συμπεριφορά του σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν πάντοτε υποδειγματική και η ευγένεια, η σεμνότητά του και το αδιάκοπο ενδιαφέρον που έδειχνε πάντα για το συνάνθρωπο (όποιος κι αν ήταν αυτός) καθώς και η ευρύτητα των ενδιαφερόντων του ήταν τα στοιχεία εκείνα που τον κατέστησαν αγαπητό και σεβαστό πρόσωπο σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου όπως και στην ευρύτερη κοινωνία των Καλαβρύτων.

Σε προσωπικό επίπεδο δε θα ξεχάσω ποτέ την αμέριστη συμπαράστασή του στα εργασιακά προβλήματα που αντιμετώπισα, την πίστη και την έμπρακτη στήριξή του προς το πρόσωπό μου και την ικανοποίησή του από τη δικαίωσή μου. Δεν θα λησμονήσω επίσης ότι κάθε φορά που τον χρειάστηκαν οι γονείς μου ήταν παρών.

Αισθάνομαι ευγνώμων που συνεργάστηκα μαζί του.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Καλό ταξίδι
Πολυδώρου Παρασκευή 
Σκεπαστό Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.