Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Δ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, Υποστράτηγος Γ. Πουρναράς

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νή...



Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Υποστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς. Ο Υποστράτηγος που συνόδευαν οι Υπασπιστές, Αντιπύραρχος Καγιάς Βασίλειος και Πυραγός Νέστορας Τζούδας, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Π.Υ.Καλαβρύτων, όπου είχε σύσκεψη με τον Διοικητή της Υπηρεσίας κ. Αναστάσιο Καναβό και τα στελέχη της Υπηρεσίας.

Ακολούθησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο. Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον Υποστράτηγο για την παρουσία του στον τόπο μας, τόνισε την αγαστή συνεργασία Δήμου και Πυροσβεστικής με την δέσμευση οτι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα αρωγός στην Υπηρεσία που η προσφορά της στην κοινωνία και στον πολίτη είναι μεγάλη.  

Ο κ. Πουρναράς, ανέλαβε πριν λίγες εβδομάδες την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και ήδη έχει "οργώσει" τις κατα τόπους Υπηρεσίες της Νοτίου Ελλάδος, γνωρίζοντας τα στελέχη, καταγράφοντας τις ανάγκες και επικαιροποιώντας τα επιχειρησιακά σχέδια. Πρόκειται για ένα Αξιωματικό που έχει διατελέσει με επιτυχία σε καίριες θέσεις του Πυροσβεστικού Σώματος.

Δίπλα του, ως Υπασπιστής και ένας "δικός μας", ο πρώην Υποδιοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων Νέστορας Τζούδας, που σήμερα βρέθηκε σε γνώριμα μέρη, που τα υπηρέτησε με αφοσίωση και αποτελεσματικότητα.

ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής  
    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.