HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Κρούσματα σε ΕΛΤΑ και σχολεία

Στην περιοχή της Αιγιάλειας, πλέον είναι καθημερινότητα η καταγραφή κρουσμάτων μονοψήφιου τουλάχιστον αριθμού επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, καθ...



Στην περιοχή της Αιγιάλειας, πλέον είναι καθημερινότητα η καταγραφή κρουσμάτων μονοψήφιου τουλάχιστον αριθμού επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, καθώς τόσο στο Νοσοκομείο όσο και στα ιδιωτικά εργαστήρια, αρκετοί προσέρχονται είτε έχοντας συμπτώματα κορωνοϊού είτε έχουν έρθει σε επαφή με "θετικούς" στον κορωνοϊό, ώστε να κάνουν rapid και μοριακά tests. Τις τελευταίες μέρες ήδη έχουν καταγραφεί τρία κρούσματα σε εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ Αιγίου, ενώ αναστέλλεται για 14 ημέρες η δια ζώσης λειτουργία τόσο της Δ΄τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, όσο και του Ε΄2 τμήματος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε μαθητές. Τα υπόλοιπα τμήματα των σχολείων λειτουργούν κανονικά μιας και έγιναν οι απαραίτητες εργασίες απολύμανσης στα εν λόγω σχολικά συγκροτήματα. Απολύμανση έγινε και σε 7ο Δημοτικό Σχολείο/8ο Νηπιαγωγείο Αιγίου, λόγω επαφής εργαζόμενης με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Τα παραπάνω σχολεία λειτουργούν την Πέμπτη κανονικά πλην των τμημάτων που αναφέρθηκαν. 
Επίσης, σε αναμονή βρίσκονται γονείς και μαθητές ιδιωτικού παιδικού σταθμού στο Αίγιο, μιας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr, έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον τρία κρούσματα σε εκπαιδευτικό προσωπικό και φιλοξενούμενα νήπια.
από: filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.