HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΡΑΖΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ, ιατρός Διδάκτορας Γενικής Ιατρικής, ταξίδεψε στην αιωνιότητα την 6η Φεβρουαρίου 2021

Γράφει ο Δ.Βαρβιτσιώτης Πρόεδρος Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως  Η τελευταία φορά που τον είχα δει ήταν στην εξόδιο ακολουθία του πατέρα μου, όπου ...



Γράφει ο Δ.Βαρβιτσιώτης
Πρόεδρος Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως 
Η τελευταία φορά που τον είχα δει ήταν στην εξόδιο ακολουθία του πατέρα μου, όπου καταβεβλημένος και υποβασταζόμενος από την εξαίρετη σύζυγό του μου είπε «Έχω μεγάλες δυσκολίες, αλλά δεν μπορούσα να λείπω από το τελευταίο ταξίδι του ΜπαρμπαΓιάννη που τόσο με αγαπούσε και τον αγαπούσα». Στις λίγες λέξεις αυτές περιεχόταν απλά το μεγαλείο της ψυχής του ανθρώπου αυτού, που καταχωρήθηκε ήδη στις ανεξίτηλες προσωπικότητες που πέρασαν και κόσμησαν τον Ιερό Καλαβρυτινό Τόπο μας.

Βαθιά ευαίσθητος, με υψηλά το αίσθημα της ευγνωμοσύνης στον συνάνθρωπο, οδήγησε τα βήματα του σε μια ακαταπόνητη προσπάθεια συνεχούς προσφοράς σε πολυπλεύρους τομείς, ιατρική, πρωτοπόρες δράσεις της ειδικότητας του, συγγραφικό έργο, Αθλητισμός, Παιδεία, στήριξη των ανήμπορων, παρηγοριά των πονεμένων και δεκάδες άλλα που η κοινωνία ξέρει και οι τοπικοί και πολλοί εθνικοί φορείς έχουν αναγνωρίσει με τις βραβεύσεις που του αποδόθηκαν εν ζωή.

Περήφανος για την οικογένεια του και ιδιαίτερα για τις εξαίρετες κόρες του, αυτός ο άνθρωπος που έμαθε σε εκατοντάδες Καλαβρυτινόπουλα το σκάκι και τους δίδαξε τη διαχείριση της νίκης αλλά και της ήττας, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι μετά από δύσκολο αγώνα που δεν κατάφερε να κερδίσει με αξιοπρέπεια διδάσκοντας ακόμη και σε αυτό.
Υπήρξε τιμή μου η γνωριμία και η φιλία του. Δεν θα ξεχαστεί ….
Δήμος Βαρβιτσιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.