HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εν αναμονή της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων και νέα rapid test θετικά στο Καλλιμανοπούλειο

Εν αναμονή της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων από τους μοριακούς ελέγχους του ΕΟΔΥ, πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια των Rapi...



Εν αναμονή της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων από τους μοριακούς ελέγχους του ΕΟΔΥ, πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια των Rapid Test νωρίτερα σήμερα Κυριακή το πρωί, βρέθηκαν και ορισμένα νέα θετικά δείγματα (μικρός αριθμός) μεταξύ των τροφίμων της μονάδας μη εξυπηρετούμενων χρονίως πασχόντων στο Καλλιμανοπούλειο. Υπενθυμίζεται ότι τα κρούσματα που έχουν βρεθεί θετικά, εν αναμονή των οριστικών μοριακών τεστ, από την Παρασκευή είναι 11, 7 τρόφιμοι και 4 εργαζόμενοι (νοσηλεύτριες) στη δομή.
Στο μεταξύ, σε ελέγχους rapid test που έγιναν νωρίτερα την Κυριακή στην Κλειτορία, από την ομάδα Νασιώτη, εντοπίστηκαν δύο ακόμη θετικά κρούσματα.
Η ομάδα Νασιώτη διενέργησε 52 rapid test στην Κλειτορία με 2 θετικά και 32 στην Δάφνη όλα αρνητικά. Τεστ στην Κλειτορία από την ομάδα Νασιώτη θα γίνουν την προσεχή Πέμπτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.