HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ παίζει μπάλα και στο Playstation 2021

Συμπληρώνονται δυστυχώς δύο μήνες χωρίς ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Αχαϊα, με την πανδημία του Covid-19 και το lockdown στην χώρα να μας έχ...



Συμπληρώνονται δυστυχώς δύο μήνες χωρίς ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Αχαϊα, με την πανδημία του Covid-19 και το lockdown στην χώρα να μας έχει στερήσει το χόμπι μας και αυτό που όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό, αγαπάμε στην περιοχή μας.
Σε μια κίνηση να «γλυκάνει» λίγο τον πόνο όλων μας και να σας δώσει την ευκαιρία να ξαναζήστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έστω και «εικονικά», το PatraGoal.Gr δημιουργεί το Option File Patch για το PES 2021 Season Update στο PS4. Μια κίνηση που ξανακάναμε δύο χρόνια πριν και αγαπήθηκε, αλλά που αυτή την φορά έρχεται πολύ πιο δυνατή και με ένα αποτέλεσμα εξαιρετικά πολύ πιο φαντασμαγορικό.
Το Option File περιλαμβάνει 20 ομάδες της περιοχής, μεταξύ των οποίων και η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ που διαγωνίζονται σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Super Cup, με τις τρείς επίσημες εμφανίσεις τους και τα πραγματικά ρόστερ ποδοσφαιριστών και προπονητών, σε πολλούς από αυτούς με τα χαρακτηριστικά τους στο γήπεδο.
Μεγάλη έκπληξη για όλους τους φίλους αποτελεί ότι ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται η Παναχαϊκή με τις επίσημες εμφανίσεις της και το πλήρες ρόστερ της, με την οποία θα έχετε την δυνατότητα να αγωνιστείτε στις τρείς διοργανώσεις που περιλαμβάνονται και όχι μόνο.
Εννοείται ότι για να εγκαταστήσετε το Option File θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το επίσημο PES 2021 Season Update για PS4.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους προπονητές και τις ομάδες για την άψογη συνεργασία που είχαμε για την συλλογή των ρόστερ.
Ένα μεγάλο συγνώμη στις τόσες πολλές ομάδες που δεν υπάρχουν στο Option File, απλά η δυνατότητα λίγκας ήταν για μόνο 20 ομάδες. Όσοι δε, επιθυμούν διακαώς να παίξουν και με την δική τους ομάδα, ας μας αποστείλουν ένα μήνυμα ώστε να σχεδιάσουμε τις 3 στολές των ομάδων τους, να σας τις αποστείλουμε και να κάνετε χειροκίνητα την διαδικασία στην επεξεργασία του παιχνιδιού, πατώντας σε κάποια ομάδα που δεν επιθυμείτε και φτιάχνοντας φυσικά μόνοι σας τα ρόστερ των ομάδων σας.
Προτείνεται να διαγωνιστείτε στο επίπεδο «Super Star» ή «Θρύλος», όπου πραγματικά οι μάχες θα είναι δύσκολες και εντυπωσιακές.
Το Option File εμπνέυστηκε και σχεδίασε σε συνεργασία με το Patragoal.Gr o Κώστας Αγοράκης
Οι ομάδες που αναλυτικά βρίσκονται στο Option File είναι οι εξής :
SUPER LEAGUE 2 : Παναχαϊκή
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ : Αχαϊκή, Διαγόρας Βραχνεϊκων, Θύελλα Πατρών
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Ατρόμητος Πατρών, ΑΠΣ Πάτραι, Νίκη Προαστίου, Αετός Πατρών, ΑΕ Πάτρα 2005, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Άρης Πατρών, Δόξα Παραλίας, Αχαϊός Σαραβαλίου, Καλάβρυτα, Αετός Ρίου, Πήγασος, Εθνικός Πατρών, Πανμοβριακός
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Απόλλων Εγλυκάδας
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Αστέρας Λεοντίου
Το Option File μπορείτε να το κατεβάσετε από το παρακάτω link, ενώ ακολουθούν οι αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης επάνω στο ήδη υπάρχων PES 2021 Season Update που θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Κατεβάζουμε το αρχείο στο PC μας πατώντας στο κουμπί Download. Ανοίγουμε το αρχείο με το πρόγραμμα Winrar και πατάμε αποσυμπίεση. Θα διαπιστώσουμε ότι θα μας δώσει έναν φάκελο με το όνομα WEPES.

Στη συνέχεια θα χρειαστούμε ένα USB Flash, το οποίο πρώτα πρέπει να το έχουμε διαμορφώσει σε FAT32.

Για να διαμορφώσουμε ένα USB σε FAT32, πηγαίνουμε στον Υπολογιστή μας εκεί που έχουμε όλους τους σκληρούς μας δίσκους, βρίσκουμε το USB μας και πατάμε δεξί κλικ. Στην συνέχεια επιλέγουμε “Διαμόρφωση” και στο επόμενο παράθυρο το κουμπί εκκίνηση. Εκεί θα μας ενημερώσει ότι όλα τα αρχεία από το USB θα διαγραφούν κατά τη διαμόρφωση. Οπότε καλό είναι αν έχετε κάτι που θέλετε να το αποθηκεύσετε πρώτα κάπου αλλού. Έτσι μόλις πατήσετε “ΟΚ”, η διαμόρφωση ολοκληρώνεται.

Κάνουμε Copy τον φάκελο WEPES Paste στο USB Flash… Η δουλειά με τον υπολογιστή τελείωσε, τώρα συνεχίζουμε στο PS4.

1. Βάζουμε το USB στο PS4 και πηγαίνουμε στην ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

2. Δομή Διοργάνωσης

3. Αριθμός ομάδων κλήρωσης

4. Στο «PAS League» ελέγχουμε ο αριθμός να δείχνει 20

5. Πατάμε δύο φορές το «Ο» για να πάμε πίσω στο κεντρικό μενού της επεξεργασίας και επιλέγουμε το Εισαγωγή/Εξαγωγή

6. Πάμε στο Εισαγωγή εικόνων

7. Εμφανίσεις (S) σε 1024Χ1024

Επιλέγουμε για εισαγωγή τις εμφανίσεις όλων των ομάδων

Επιστρέφουμε στο εισαγωγή εικόνων και κάνουμε το ίδιο και με τα εξής υπόλοιπα:

8. Εμβλήματα ομάδων

Επιλέγουμε για εισαγωγή μόνο τα αρχεία των εμβλημάτων.

9. Εμβλήματα διοργανώσεων

Επιλέγουμε για εισαγωγή μόνο τα 3 αρχεία των εμβλημάτων διοργανώσεων, League , Κύπελλο και Supercup

10. Φωτογραφία προπονητή

Επιλέγουμε για εισαγωγή μόνο τα αρχεία των προπονητών

11. Στάδια

Επιλέγουμε για εισαγωγή μόνο τα αρχεία των σταδίων

12. Χορηγοί

Επιλέγουμε για εισαγωγή μόνο τα αρχεία των διαφημίσεων

13. Αφού τελειώσουμε με τις εικόνες, στο Εισαγωγή/Εξαγωγή επιλέγουμε την «Εισαγωγή Διοργάνωσης». Επιλέγουμε και τα τρία αρχεία ced (League, Κύπελλο, Supercup), πατάμε Μετάβαση στις Λεπτομερείς Ρυθμίσεις και ΟΚ

14. Επιστρέφουμε στην ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και πάμε στη «Διαχείριση δεδομένων»

15. Εισαγωγή/εξαγωγή

16. Πάμε στην εισαγωγή ομάδας

17. Εκεί επιλέγουμε όλες τις ομάδες (αρχεία ted)

18. Πατάμε Μετάβαση στις Λεπτομερείς Ρυθμίσεις

19. Τικάρουμε τα 2 τελευταία και πατάμε ΟΚ (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να τικάρουμε για να εμφανίζονται τα ρόστερ των ποδοσφαιριστών με τα στατιστικά τους)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1 : Αν θέλετε να παίξετε φιλικό παιχνίδι με τις ομάδες του ερασιτεχνικού, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε την «ζωντανή ροή δεδομένων» με το R3, έτσι ώστε να εμφανίζονται σωστά τα ρόστερ των ομάδων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2 : Αν μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης δεν εμφανίζεται σωστά κάποιο έμβλημα ομάδας, κάνουμε την διαδικασία να το περάσουμε χειροκίνητα μέσα από την «Επεξεργασία ομάδας»

ΠΡΟΣΟΧΗ  : Αν έχετε βάλει και άλλα Patches ενδέχεται η διαδικασία εισαγωγής εικόνων να σταματήσει με μήνυμα ότι έχετε φτάσει το μέγιστο αριθμό εμφανίσεων, εικόνων προπονητών ή εικόνων γηπέδων. Για να προχωρήσει η διαδικασία θα πρέπει να σβήσετε παλιές εμφανίσεις, εικόνες προπονητών ή εικόνες γηπέδων που δε σας ενδιαφέρουν από άλλα πρωταθλήματα και στη συνέχεια να επαναλάβετε το Import των ομάδων του Patch.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.