HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O Δημήτρης Σταθακόπουλος στα Ταξίδια Ιστορίας της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Εν όψει του εορτασμού της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 καθώς και την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό,...

Εν όψει του εορτασμού της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 καθώς και την απελευθέρωση της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό, ο Δήμος Αιγιαλείας και συγκεκριμένα η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α), συνεχίζει τα «Ταξίδια Ιστορίας» μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της επιχείρησης. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και η ουσιαστική εκμάθηση της ιστορίας μέσω μιας άλλης προσέγγισης.
O Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας της Ιστορίας(Οθωμανικής Περιόδου) Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Σταθακόπουλος θα δώσει διάλεξη την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 με θέμα: «Οι Ιστορικές και Κοινωνικές δομές κατά την περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης- Θετικά και παθογένειες από τότε μέχρι σήμερα-Αναφορικά με τις Ελληνοτουρκικές Σχέσεις».
Η ομιλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ιστορικό Σύλλογο Αναβιωτών «Βοστίτσα 1821» και τον προέδρο κ. Λάμπη Ψυχογιάνννη.
Παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ιωάννα Δημουλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.