Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άλλες τρεις διακομιδές ηλικιωμένων με covid -19 από το Καλλιμανοπούλειο σε Νοσοκομεία της Πάτρας

Άλλες τρεις διακομιδές σε νοσοκομεία της Πάτρας, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο από την μονάδα χρονίως πασχόντων του Καλλιμανοπουλείου. Ετσ...



Άλλες τρεις διακομιδές σε νοσοκομεία της Πάτρας, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο από την μονάδα χρονίως πασχόντων του Καλλιμανοπουλείου. Ετσι έφτασαν στις τεσσερις οι διακομιδές  (ένας χθες το μεσημέρι) Οι τρεις έχουν διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο και ένας στο Γενικό Νοσοκομείο " Άγιος Ανδρέας".

Υπενθυμίζουμε οτι στην Μονάδα μη αυτοεξυπηρετούμενων του Καλλιμανοπουλείου έχουν εντοπιστεί 31 κρούσματα κορωνοϊού, 13 από το προσωπικό και 18 ηλικιωμένοι. Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των νέων μοριακών ελέγχων που έγιναν σε άτομα που ήρθαν σε άμεση επαφή με τα κρούσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, αύριο θα συνδράμουν στις υπηρεσίες του ιδρύματος που έχουν υποστελεχωθεί, 2 εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.