Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας: Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους

Από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώνεται η προκήρυξη του Γ΄ Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δημιουργίας Ταινίας μικρού μήκους,...



Από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοινώνεται η προκήρυξη του Γ΄ Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δημιουργίας Ταινίας μικρού μήκους, ο οποίος συνδιοργανώνεται από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα «Προσωπικότητες της μετεπαναστατικής περιόδου του 1821» για μαθητές και μαθήτριες των Β΄ και Γ΄ τάξεων του Γυμνασίου, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των ταινιών την Παρασκευή, 26η Φεβρουαρίου 2021.

Οι προσωπικότητες, που προβάλλονται στη μετεπαναστατική περίοδο του 1821 είναι ο π. Κωνσταντίνος Οικονόμου ο εξ Οικονόμων, η Ευανθία Καΐρη, ο Ιωάννης Καποδίστριας και ο Κωνσταντίνος Κανάρης.

Οι όροι συμμετοχής αναγράφονται στον διαδικτυακό ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας: https://www.minedu.gov.gr/gymnasio-m-2/mathites-gymnasiou/46784-23-10-20-3os-panellinios-mathitikos-diagonismos-dimiourgias-tainias-mikroy-mikous-me-thema-diakosia-xronia-apo-to-1824.

Οι διακριθέντες μαθητές του διαγωνισμού θα λάβουν διάκριση επαίνου. Εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, οι διακριθέντες, θα κερδίσουν ως έπαθλο τη συμμετοχή τους κατά τον μήνα Μάιο 2021 σε εκπαιδευτική εκδρομή στο Πήλιο ή, εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα λάβουν όλοι ως έπαθλο ένα φορητό υπολογιστή (tablet).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές και μαθητές μπορούν να απευθύνονται στο Υπουργείο Παιδείας, στη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων (τηλ: 2103442840, mail: 1821@minedu.gov.gr) ή στον Γραμματέα της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος Αρχιμ. Βαρθολομαίο Αντωνίου Τριανταφυλλίδη (τηλ: 2107272268/255, 6983772240) καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος: politistikitautotita@yahoo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.