HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΟΙ ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ ΕΟΡΤΑΣΑΝ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας, ο και πολιούχος των Καμενιάνων. Ο Αγιότερος των ηρώων και ηρωϊκότερος των Αγίων. Να πρεσβεύει υπέρ των απανταχού Κα...



Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας, ο και πολιούχος των Καμενιάνων. Ο Αγιότερος των ηρώων και ηρωϊκότερος των Αγίων. Να πρεσβεύει υπέρ των απανταχού Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών όπου γης. Να χαρίζει δύναμη και υγεία σε όλους. Πιστοί στο καθήκον, παρά τις αντιξοότητες και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, πανηγυρίσαμε και φέτος. Παρόντες ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμενιάνων Σπύρος Λάμπος, Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης, ο εκκλησιαστικός σύμβουλος Βασίλειος Καλογερόπουλος και τηρουμένων των αναλογιών-λόγω της πανδημίας μερικοί απ τους μόνιμους κατοίκους των Καμενιάνων. 
Θερμές ευχαριστίες στον εφημέριό μας π. Νικόλαο Σωτηρόπουλο που ανταποκρίθηκε επάξια στα λειτουργικά του καθήκοντα, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες υπό το μηδέν που επικρατούν στην περιοχή. Παράλληλα κόψαμε και την πίτα του Συνδέσμου μας-όπως έχει καθιερωθεί- για τους μόνιμους κατοίκους. Τυχερός ο ιερέας μας π. Νικόλαος που έλαβε ένα βιβλίο "ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ". Χρόνια πολλά και βοήθειά μας σε όλους και ο Άγιος Αθανάσιος να πρεσβεύει υπέρ ημών και υμών!! 
Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.