HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Στο καθήκον από τα χαράματα (ΦΩΤΟ)

Από τις πρώτες πρωινές ώρες το σχέδιο της πολιτικής προστασίας μπήκε σε εφαρμογή. Περιπολικά του Α.Τ.Καλαβρύτων, οχήματα της Π.Υ.Καλαβρύτων,...



Από τις πρώτες πρωινές ώρες το σχέδιο της πολιτικής προστασίας μπήκε σε εφαρμογή. Περιπολικά του Α.Τ.Καλαβρύτων, οχήματα της Π.Υ.Καλαβρύτων, εκχιονιστικά Περιφέρειας και Δήμου, επί ποδός. Πρωταρχικός στόχος να εκχιονιστούν γρήγορα οι κεντρικές αρτηρίες και κυρίως η Πούντας - Καλαβρύτων ωστε να υπάρχει πρόσβαση σε περιπτώσεις ανάγκης. Επί ποδός και οι δύο Διοικητές, ο Διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων κ. Βασίλειος Σταθούλιας και ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κ. Βασίλειος Μαρτζάκλης, όπου μαζί με τα στελέχη των υπηρεσιών τους ηταν σε συνεχή κίνηση. Από τα χαράματα στους δρόμους και ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Καούρης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σφαραγγούλιας και ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Ζησιμόπουλος.  

Λόγω των περιορισμών, δεν υπήρχαν προβλήματα, σε οχήματα εκτός από έναν απεγκλωβισμό τριών ατόμων, στο ύψος του Μεγάλου Σπηλαίου, στις 3:30 τα ξημερώματα, απεγκλωβισμό που έκαναν άντρες του Α.Τ.Καλαβρύτων

Το πρωί έφτασαν στα Καλάβρυτα, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας κ. Μιχαλόπουλος, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο και τα στελέχη των υπηρεσιών. 


  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.