HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου Νίκος Παπαχριστόπουλος απαντά στον κ. Νασιώτη

Απάντηση στις καταγγελίες Νασιώτη ( δείτε εδώ ), σχετικά με την επαναφορά των εργαζομένων που έχουν προσβληθεί με covid-19 στην εργασία τους...



Απάντηση στις καταγγελίες Νασιώτη (δείτε εδώ), σχετικά με την επαναφορά των εργαζομένων που έχουν προσβληθεί με covid-19 στην εργασία τους, δίνει με επιστολή του στο kalavrytanews.com ο Διοικητικός Διευθυντής του Ιδρύματος κ. Νίκος Παπαχριστόπουλος ο οποίος αναφέρει: 

Ύστερα από καταγγελία του κυρίου Νασιώτη η οποία αναφέρεται στο πρόσωπό μου ήθελα να ενημερώσω ότι η εντολή που έχω από την Υγειονομική υπεύθυνο της Περιφέρειας της κυρίας Συμεωνίδου την οποία και ευχαριστώ θερμά για την βοήθειά της και τις συμβουλές της, είναι εφόσον παρέλθει η 10ήμερη καραντίνα των εργαζομένων που έχουν νοσήσει και δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και αφού κάνουν rapid test επανέρχονται στην εργασία τους. 
Εδωσα εντολή χτες στις 12 από τις 15 εργαζόμενες να επιστρέψουν την Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 αφού έχει περάσει η 10ήμερη καραντίνα, στην εργασία τους. Αν κάποια μέχρι την Κυριακή το βράδυ έχει συμπτώματα , έδωσα εντολή να με ενημερώσει να την αντικαταστήσω. Για κανένα λόγο δεν θα ρισκάρω την υγεία των εργαζομένων που νόσησαν πάρα την τεράστια έλλειψη προσωπικού που υπάρχει.
Η μονάδα έχει ανάγκη από προσωπικό και οι 7 εργαζόμενες που έχουν απομείνει έχουν δώσει και την ψυχή τους δουλεύοντας διπλές βάρδιες και έχουν καταπονηθεί αρκετά με σκοπό να βοηθήσουν τους ανθρώπους που τώρα έχουν ανάγκη πιο πολύ την βοήθεια τους.
Εμείς εδώ, κύριε Νασιώτη, δουλεύουμε μέρα νύχτα όσοι έχουμε απομείνει και δεν κάνουμε δηλώσεις κάθε τρεις και λίγο με σκοπό την προσωπική μας προβολή. Βασιστήκατε σε πληροφορίες οι οποίες δεν ευσταθούν επακριβώς με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Δήμαρχο κο Παπαδόπουλο Θ. για την αμέριστη συμπαράστασή του, αλλά και για την βοήθεια του έμπρακτα με τις δύο νοσηλεύτριες του Eρυθρού Σταυρού των οποίων η βοήθεια τους είναι τεράστια. 
Δίνουμε μεγάλη μάχη κάθε μέρα μαζί με τον ιατρό μας κύριο Μπέσκο και κάνουμε τα πάντα, Υπερβάλλουμε δυνάμεις ώστε να βγούμε αλώβητοι από αυτή την μάχη με τον ιό. 
Όσο για την «ένταση» των δηλώσεών σας και για το αν σεβόμαστε τους γέροντες, η απάντηση έρχεται από την άρτια επι σειρά ετών λειτουργία των δομών μας, την αγάπη και την στοργή που δίνει το προσωπικό μας στους γέροντές μας, και που καθιστά το «Καλλιμανοπούλειο» υπόδειγμα λειτουργίας και συνώνυμο της στοργής!

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.