HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τηλεδιάσκεψη Γυναικείου Συνεταιρισμού με τον Περιφερειάρχη

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21/1/2021 τηλεδιάσκεψη εκπροσώπων του Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων με τον Περιφερειάρχη Δ...



Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21/1/2021 τηλεδιάσκεψη εκπροσώπων του Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κο Νεκτάριο Φαρμάκη, με στόχο τη βοήθεια της Περιφέρειας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της για τον Γυναικείο  Συνεταιρισμό μας, δεδομένης της δυσκολίας έναρξης λειτουργίας του εν μέσω πανδημίας. Μεταξύ άλλων υπήρξε ανάλυση του προγράμματος μας, των προοπτικών της περιοχής των Καλαβρύτων, τους άμεσους και τους έμμεσους στόχους των Γυναικών και τους τρόπους υλοποίησής τους. Η συζήτηση οδήγησε στη διαβεβαίωση του κου Φαρμάκη  ότι θα είναι δίπλα μας με κάθε δυνατό τρόπο  και για την υλοποίηση σχετικών ευρωπαϊκών  προγραμμάτων της Περιφέρειας. Ευχαριστούμε θερμά τον κο Φαρμάκη για την ωραία συζήτηση, τη στήριξη και το χρόνο που μας έδωσε . 
Το ΔΣ του Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων 
Παυλοπούλου Γιώτα,Πρόεδρος .
Δαφαλιά Μαρία,Αντιπρόεδρος.
Σατολιά Άννα, Γραμματέας.
Δαρμογιάννη Αντωνία, Ταμίας.
Βαρβιτσιώτη Ανδριάνα, Μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.