Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ

Συνεχείς είναι οι επικοινωνίες του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου με την Διεύθυνση του Καλλιμανοπουλείου, από την πρώτη...



Συνεχείς είναι οι επικοινωνίες του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου με την Διεύθυνση του Καλλιμανοπουλείου, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το πρόβλημα με την εμφάνιση των κρουσμάτων covid-19, στην μονάδα φροντίδας μη αυτοεξυπηρετούμενων.

Ο κ. Ιερώνυμος σεβόμενος τα περιοριστικά μέτρα της πολιτείας για συναθροίσεις, δεν παραβρέθηκε σε συσκέψεις, με φυσική παρουσία, ωστόσο από την πρώτη στιγμή, ενημερώνει και ενημερώνεται,  επικοινωνώντας τηλεφωνικά, τόσο με τον Διευθυντή του ιδρύματος κ. Παπαχριστόπουλος, όσο και με τα μέλη του Δ.Σ. 

Επικοινωνίες είχε επίσης και με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο και με άλλους φορείς, με σκοπό, όπως μας τόνισε, την προστασία γερόντων και προσωπικού, την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας και των δύο δομών και την υλικοτεχνική υποστήριξη

Όπως τόνισε ο Μητροπολίτης μας, σε δηλώσεις του στο kalavrytanews.com, η δοκιμασία αυτή, δεν μας αφήνει αμέτοχους, κυρίως την τοπική Εκκλησία η οποία μέσα από τις κοινωνικές της δομές, επί σειρά ετών, προσφοράς και άριστης λειτουργίας απoτελούν πρότυπα λειτουργίας και φιλοξενίας στους γέροντες και τις γερόντισσές μας, καταλήγοντας οτι, οι Προσευχές μας για την υγεία των πασχόντων τους συνοδεύουν, μαζί με τις ευχές μας, την σκέψη μας και την αγωνία μας, στους πάσχοντες αλλά και στο προσωπικό που αυτήν την στιγμή δίνει μάχη μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Τέλος ευχαριστεί όλους όσους συνδράμουν και κυρίως Δημοτική αρχή, Περιφέρεια και υγειονομικές υπηρεσίες.                  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.