HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χρ. Αλεξοπούλου: Ανάγκη αλλαγής όδευσης του Δικτύου Μέσης Τάσης στην Ορεινή Αχαΐα

Δεν νοείται εν έτη 2021 να μένουν κάτοικοι χωρίς ρεύμα για μέρες. Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα, κατ...


Δεν νοείται εν έτη 2021 να μένουν κάτοικοι χωρίς ρεύμα για μέρες.
Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα, κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ορεινής Αχαΐας, σε περιπτώσεις βλαβών του δικτύου ηλεκτροδότησης.
Η κα. Αλεξοπούλου ζητά από τον Υπουργό την χρηματοδότηση και υλοποίηση μιας βελτιωμένης όδευσης του Δικτύου Μέσης Τάσης στα σημεία που απαιτείται, καθώς το έντονο γεωγραφικό ανάγλυφο, καθιστά το Δίκτυο εξαιρετικά δυσπρόσιτο. 
«Αυτό κάνει πολύ δύσκολο κι επικίνδυνο το έργο των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, τα οποία, παρά τις γιγάντιες προσπάθειες, συχνά αδυνατούν να αποκαταστήσουν τις βλάβες σε εύλογο χρονικό διάστημα. Έτσι οδηγούμαστε σε ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών στα ορεινά των Δήμων Αιγιαλείας και Ερυμάνθου και σε πολλές περιοχές του δήμου Καλαβρύτων.» 
«Πρόσφατα, κάποια χωριά του δήμου Καλαβρύτων παρέμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση για μέρες!» αναφέρει η Βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.