HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Για πρώτη φορά δεν θα τελεστεί Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγ. Αθανασίου στον φερώνυμο Ιερό Ναό

Για πρώτη φορά από το 1954 που χτίστηκε ο Άγιος Αθανάσιος στο ορφανοτροφείο Καλαβρύτων, νυν μονάδα φροντίδας μη αυτοεξυπηρετούμενων Καλλιμαν...



Για πρώτη φορά από το 1954 που χτίστηκε ο Άγιος Αθανάσιος στο ορφανοτροφείο Καλαβρύτων, νυν μονάδα φροντίδας μη αυτοεξυπηρετούμενων Καλλιμανοπουλείου, δεν θα τελεστεί Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου (18 Ιανουαρίου) στην Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, αλλά στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο λόγος, όπως μας ενημερώνει ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, δεν είναι ο φόβος, από τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εμφανιστεί στην μονάδα, αλλά για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο το προσωπικό της μονάδας, που τις τελευταίες μέρες καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, για την ομαλή λειτουργία του. Όταν ξεπεραστεί και ευχόμαστε γρήγορα, η περιπέτεια αυτή, με όλους υγιείς, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Για δεύτερη φορά στην ζωή του, όπως μας δήλωσε ο εορτάζων Δήμαρχος Αθανάσιος Παπαδόπουλος δεν θα εκκλησιαστεί στον Άγιο Αθανάσιο. Η πρώτη ήταν το 2010 ως Βουλευτής, όπου είχε υποχρέωση να παραβρίσκεται στα έδρανα της Βουλής.
Του ευχόμαστε πολύχρονος, υγιής και δυνατός 
-Να σημειώσουμε οτι από από αύριο, αίρονται τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα για την προσέλευση πιστών στους Ναούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.