HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ "ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021" ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο η εφημερίδα "Πελοπόννησος" και μετέδωσε ζωντανά το τηλεοπτικό κανάλι ΙΟΝΙΑΝ,...




Σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο η εφημερίδα "Πελοπόννησος" και μετέδωσε ζωντανά το τηλεοπτικό κανάλι ΙΟΝΙΑΝ, για να βραβευθούν τα "Πρόσωπα της χρονιάς 2021", η Α.Ε.Καλαβρύτων πήρε το βραβείο ως ομάδα της χρονιάς 2021. 
Τόσο η πρόταση για να βραβευθεί, όσο και η διάκριση, αποτελούν μια αναγνώριση των προσπαθειών που κάνει το ορεινό σωματείο της Αχαΐας, μέσα σε δύσκολες συνθήκες και αντικειμενικές δυσκολίες.
Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, που απένειμε το βραβείο: Αν και δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των προβλημάτων που δημιούργησε στα  ερασιτεχνικά σωματεία, η ΑΕ Καλαβρύτων ήταν και το 2020 το μοναδικό  ορεινό σωματείο που διατήρησε ακαδημία ποδοσφαίρου με 80 παιδιά, ανδρική ομάδα (Α΄ Κατηγορία), γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου (Γ’ Εθνική), ομάδα μπάσκετ (Γ’ ΕΣΚΑΝΑ), ομάδες βόλεϊ και στίβου. Είναι μια προσπάθεια που έχει αγκαλιάσει και στηρίζει ο κόσμος της περιοχής, με πολλαπλά οφέλη για τον αθλητισμό, αλλά και όλους όσοι συμμετέχουν.

Την Α.Ε.Καλαβρύτων, εκπροσώπησε στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Παναγιώτης (Τάκης) Βαρβιτσιώτης, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και όλους όσους πρότειναν και ανέδειξαν την ομάδα των Καλαβρύτων ως Αθλητικό "πρόσωπο της χρονιάς", τονίζοντας οτι αποτελεί μεγάλη τιμή αυτή η διάκριση και αναγνώριση επίπονων προσπαθειών, ευχήθηκε τέλος, η περιπέτεια της πανδημίας να περάσει και γρήγορα ο αθλητικός κόσμος να ξαναβρεθεί στον φυσικό του χώρο.  





Δείτε την βράβευση της Α.Ε.Κ. από το 1:12:23

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.