Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Η αστυνομία για το αιματηρό συμβάν και τη σύλληψη του 31χρονου

Συνελήφθη, προχθές (25-1-2021) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρο...



Συνελήφθη, προχθές (25-1-2021) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Για την ίδια υπόθεση αναζητείται για να συλληφθεί και ένας αλλοδαπός άνδρας, συνεργός του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, ενεπλάκησαν λόγω προσωπικών διαφορών, σε επεισόδιο με τέσσερις άλλους άνδρες, που επίσης επέβαιναν σε αυτοκίνητο και μοτοποδήλατο, με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός άνδρας, που αναζητείται, αρχικά να πυροβολήσει με πυροβόλο όπλο στον αέρα και μετά από προτροπή του
συλληφθέντα, να πυροβολήσει με το ίδιο όπλο και να τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι έναν 32χρονο ημεδαπό, από την ομάδα των τεσσάρων ανδρών.
Ο παθών διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου αργότερα την ίδια ημέρα, υπέκυψε στα τραύματά του.
Επιπλέον, κατά τη συμπλοκή ο συλληφθείς, χρησιμοποιώντας πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο, είχε τραυματίσει έναν από τους τέσσερις άνδρες στο κεφάλι.
Κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δύο κάλυκες 9mm, οι οποίοι θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του αλλοδαπού δράστη, που αναζητείται, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν τα εξής:
• Ένα περίστροφο περιέχον στο βυκίο πέντε φυσίγγια,
• Ένα περίστροφο ρέπλικα,
• (37,28) γραμμάρια κάνναβης,
• μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
• ένα τρίφτη κάνναβης,
• έξι κινητά τηλέφωνα και ένα πακέτο σύνδεσης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας,
• 205 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή Πατρών.
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που πυροβόλησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.