Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

31 τα κρούσματα κορωνοϊού στο Καλλιμανοπούλειο (Μονάδα μη αυτοεξυπηρετούμενων) - Μία διακομιδή στο Ρίο (ΦΩΤΟ)

31 είναι τελικά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Μονάδα Φροντίδας μη αυτοεξυπηρετούμενων ηλικιωμένων στο Καλλιμανοπουλειο Καλαβρύτων, σύμφωνα με ...



31 είναι τελικά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Μονάδα Φροντίδας μη αυτοεξυπηρετούμενων ηλικιωμένων στο Καλλιμανοπουλειο Καλαβρύτων, σύμφωνα με ρεπορτάζ του kalavrytanews.com, μετά και τα σημερινά αποτελέσματα 8 μοριακών ελέγχων που εκκρεμούσαν εκ των οποίων 5 βρέθηκαν θετικά. Από τους 31, οι 13 είναι άτομα του προσωπικού της μονάδας και 18 ηλικιωμένοι. 

Μία διακομιδή σε Νοσοκομείο
Για έναν μόνο εκ των 18 ηλικιωμένων κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε Νοσοκομείο και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρετε αυτήν την ώρα στον Νοσοκομείο του Ρίου (σχετικές φωτο). Πρόκειται για ένα 80χρονο με πολλά υποκείμενα νοσήματα.

Καμία διασπορά
Μαζική ήταν η προσέλευση πολιτών, μετά το κάλεσμα της δημοτικής αρχής, για rapid test, που πραγματοποίησε σήμερα ο ΕΟΔΥ, για τον εντοπισμό τυχόν διασποράς κορονοϊού μετά τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στο Καλλιμανοπούλειο. 270 τεστ πραγματοποιήθηκαν από τον ΕΟΔΥ στον σταθμό του Οδοντωτού και 62 τεστ στον Συνεταιρισμό Καλαβρύτων για τους εργαζομένους, με όλα τα τεστ να βγαίνουν ΑΡΝΗΤΙΚΑ

ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS 
Νίκος Κυριαζής 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.