Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στη Ελλάδα - Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο νοσκομείο Ευαγγελισμός εμβολιάστηκε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο τρίτος άνθρωπος που εμβολιάζεται κατά τ...

Στο νοσκομείο Ευαγγελισμός εμβολιάστηκε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο τρίτος άνθρωπος που εμβολιάζεται κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας, μετά τη νοσηλεύτρια Ευσταθία Καμπισιούλη και τον 88χρονο Μιχάλη Γιοβανίδη. Η κ. Σακελλαροπούλου, η πρώτη κρατική αξιωματούχος που εμβολιάζεται κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ενώ ευχαρίστησε το ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό που συνέβαλε στον εμβολιασμό της.

Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού λίγο πριν τις 14:30 στο νοσοκομείο Αττικόν, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Ο εμβολιασμός του κ. Μητσοτάκη είναι ο τέταρτος εμβολιασμός που σημειώθηκε στη χώρα μας, μετά τους εμβολιασμούς της νοσηλεύτριας Ευσταθίας Καμπισιούλη, του 88χρονου Μιχάλη Γιοβανίδη και της Προέδρου της Δημοκρατίας. 
Παρών σε όλη τη διάρκεια του εμβολιασμού του πρωθυπουργού ήταν ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος εμβολιάστηκε αμέσως μετά. 
«Παντελώς ανώδυνη» χαρακτήρισε τη διαδικασία ο κ. Μητσοτάκης, αφού ολοκληρώθηκε η χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου, ενώ ευχήθηκε «καλή αρχή» στο ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.