HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επαναφέρει το ζήτημα των πυλώνων στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιώργος Τσενές

Το ζήτημα των πυλώνων υπερύψηλής τάσης μετά τις εξελίξεις στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδόρων Αροανίας, φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο, για ακόμα μ...



Το ζήτημα των πυλώνων υπερύψηλής τάσης μετά τις εξελίξεις στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδόρων Αροανίας, φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο, για ακόμα μια φορά, με επιστολή του, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Τσενές. Να θυμίσουμε οτι το θέμα είχε αναδείξει από τον Ιούλιο του 2019 η εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων" και τις τελευταίες εξελίξεις με όλο το ρεπορτάζ το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας μας. 
Ολόκληρη η επιστολή Τσενέ έχει ως εξής:
Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
του Δήμου Καλαβρύτων κ. Θεόδωρο Νασιώτη
Κύριε Πρόεδρε,
Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τους πυλώνες υπερυψηλής τάσης στο δυτικό διάδρομο της Πελοποννήσου, αφορούν και το Δήμο μας.
Είναι ένα θέμα που έχω φέρει προς συζήτηση δύο φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο και αποφασίστηκε ομόφωνα, να προβούμε σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, για διεκδίκηση, τουλάχιστον των αντισταθμιστικών, που δικαιούμαστε. Να υπενθυμίσω εδώ και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για σύσταση επιτροπής, προκειμένου να εξετάσει τα παραπάνω και η οποία ουδέποτε, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, συγκροτήθηκε.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα διάφορα δημοσιεύματα και τα οποία δεν έχουν διαψευστεί, προκύπτουν σοβαρότατα ερωτηματικά, μείζονος σημασίας για τον Δήμο μας, που απαιτούν άμεσες απαντήσεις.
Είναι δε αυτονόητο ότι θα πρέπει να τοποθετηθεί επίσημα για τα όσα γράφονται, τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιερώνυμος, όσο και η Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων. Έτσι, έστω και καθυστερημένα, να διεκδικήσουμε συντεταγμένα, αυτά που ο Δήμος Καλαβρύτων και φυσικά και η Ιερά Μονή των Αγίων Θεοδώρων, δικαιούνται.
Θεωρώ επιβεβλημένη την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τηλεδιάσκεψη, ώστε να πάρουμε σαφή θέση επί του μείζονος θέματος, υπερασπιζόμενοι τα ζωτικά συμφέροντα του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ και της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ.
Γεώργιος Τσενές
Δημ. Σύμβουλος Καλαβρύτων


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.