HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστουγεννιάτικα γεύματα αγάπης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το «Φωτεινό Αστέρι»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποιεί δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα για την εφαρμογή προγραμμάτων προάσπισης και προαγωγής της υγείας και ευε...



Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποιεί δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα για την εφαρμογή προγραμμάτων προάσπισης και προαγωγής της υγείας και ευεξίας του ατόμου, καθώς και προγράμματα σχετικά με την άρση ανισοτήτων στα παιδιά, έφηβους και νέους που διατρέχουν κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού . 
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεργάζεται με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Το Φωτεινό Αστέρι» για την υλοποίηση της δράσης ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ. Καθημερινά και για επτά ημέρες θα ετοιμάζονται στην κοινωνική τους κουζίνα εορταστικά γεύματα για τα άρρωστα και άπορα παιδιά και τις οικογένειές τους . 
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της προσφοράς βοήθειας στα παιδιά αλλά και της κινητοποίησης του κοινωνικού συνόλου για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών, ιδιαίτερα τις μέρες που διανύουμε.
«Οι στιγμές που ζούμε εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης είναι πρωτόγνωρες και απαιτούν απ΄ όλους μας ιδιαίτερη ευαισθησία σε κοινωνικά ζητήματα και εξεύρεση βοήθειας κυρίως σε παιδιά και εφήβους ώστε μειωθούν οι κίνδυνοι κοινωνικού αποκλεισμού. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους προσπάθειες που προσβλέπουν στην καταπολέμηση φτώχειας , του κοινωνικού αποκλεισμού και των διακρίσεων» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.