HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συμπαραστάτης στις μοναχές των Αγίων Θεοδώρων ο Δήμος Καλαβρύτων - Συνάντηση Παπαδόπουλου - Νασιώτη - Τσενέ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανασίου Παπαδόπουλου, του Προέδρου του Δημοτι...



Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανασίου Παπαδόπουλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων κ. Θεόδωρου Νασιώτη και του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Καλαβρύτων και επικεφαλής της παράταξης “ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ”, κ. Γεωργίου Τσενέ.
Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε αφορμή την πρόσφατη επιστολή του κ. Τσενέ προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρο Νασιώτη με την οποία ζητούσε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να παρθεί σαφή θέση επί του μείζονος θέματος των αντισταθμιστικών για τους πυλώνες υψηλής τάσης, υπερασπιζόμενοι τα ζωτικά συμφέροντα του ΔΗΜΟΥ και της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατα την συνάντηση συμφωνήθηκαν τα εξής:
1. Ο Δήμος Καλαβρύτων να παρέμβει νομικά αρωγός στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων  που έχουν ασκήσει οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίων Θεοδώρων κατά του ΑΔΜΗΕ και που θα συζητηθούν, την 16η Δεκεμβρίου, με την παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων και νομικού εκπροσώπου του δήμου και 
2.Να χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο, προκειμένου να διεκδικήσει τα νόμιμα αντισταθμιστικά αφού καταπατήθηκαν και δικές του εκτάσεις, με αποτέλεσμα την αλλοίωση του περιβάλλοντος και της υποβάθμισης των περιουσιακών του στοιχείων.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.