HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι νέες τιμές διοδίων της Ολυμπίας Οδού - Πίνακας

Μειώσεις της τάξης των 0,10 και 0,20 ευρώ θα απολαμβάνουν οι οδηγοί στην Ολυμπία Οδό από τα μεσάνυχτα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς προς Π...

Μειώσεις της τάξης των 0,10 και 0,20 ευρώ θα απολαμβάνουν οι οδηγοί στην Ολυμπία Οδό από τα μεσάνυχτα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς προς Παρασκευή 1/1/2021. Οι τιμές αυτές υπολογίζονται βάσει του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του Σεπτεμβρίου 2020 και αφορούν σε όλους τους σταθμούς διοδίων και σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων κατά περίπτωση.
Ειδικά στους μετωπικούς σταθμούς Ελαιώνα και Ρίου η μείωση αφορά όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Με τις νέες τιμές το ταξίδι Αθήνα – Πάτρα για ένα ΙΧ επιβατικό διαμορφώνεται στα 11,50 ευρώ (από 11,80 ευρώ), ενώ στις κατηγορίες 3 και 4 η μείωση για το ίδιο ταξίδι είναι 0,50 ευρώ και 0,60 ευρώ αντίστοιχα. Στον πλευρικό σταθμό προς Καλάβρυτα από 2,40 το αντίτιμο θα είναι 2,30 για τα Ι.Χ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.