HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρακολουθήστε την Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων

Δείτε την 12η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης, στο δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρικ...



Δείτε την 12η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης, στο δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, (φυσική παρουσία μόνο Προεδρείου, κ. Δημάρχου, Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, Πρακτικογράφου και Τεχνικού Η/Υ)
Τα θέματα:
1. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, οικον. έτους 2020.
2. Περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου Καλαβρύτων, με τον αναπληρωτή του, στη Γενική Συνέλευση του Δικτύου Δήμων Ελληνικών Γεύσεων.
3. Περί διάλυσης της σύμβασης του έργου: «Ανάπλαση Ιστορικού, Εμπορικού και Τουριστικού Κέντρου Καλαβρύτων».
4. Περί δωρεάν παραχώρησης της χρήσης του δημοτικού ακινήτου (μικρού κτιρίου) που βρίσκεται στην Κοινότητα Ρωγών, στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας, της Κοινότητας Ρωγών Δήμου Καλαβρύτων.
5. Περί του από 14-12-2020 εγγράφου αιτήματος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Αχαΐας, για την πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης, για τον καρκίνο του μαστού στο Δήμο Καλαβρύτων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με τη στήριξη της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
6. Περί του από 14-12-2020 εγγράφου αιτήματος της ΄Ενωσης Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων, για την απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη ηλεκτροδοτούμενων χώρων, δημοτικού φόρου, για τη διόρθωση των τ.μ. και συντελεστή και για την απαλλαγή από τα τέλη παρεπιδημούντων, λόγω του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού.
7. Περί του από 19-11-2020 αιτήματος του Εμμανουήλ Γ. Μαύρου, για τη χορηγική υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων, για την ταινία πληροφορίας με τίτλο: «ΔΙΚΑΙΩΣΗ 3368».
8. Περί επικαιροποίησης της υπ’ αριθμ. 242/23-09-2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου «Περί μεταφοράς της Φιλαρμονικής του Δήμου από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καλαβρύτων – Σπήλαια ΛιμνώνΚκαστριών (ΔΗΚΕΚ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ), στο Δήμο Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.