HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διάσωση 65χρονου στα Σουδενά - Για σεμινάριο η επιχείρηση από Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και Αστυνομία Καλαβρύτων (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Επιχείρηση διάσωσης 65χρονου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα το πρωί στην περιοχή των Άνω Λουσών Καλαβρύτων. Ο 65χρονος περιπατητής, β...

Επιχείρηση διάσωσης 65χρονου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα το πρωί στην περιοχή των Άνω Λουσών Καλαβρύτων. Ο 65χρονος περιπατητής, βρέθηκε σε δύσβατο σημείο, στον ορεινό όγκο των Σουδενών, τραυματίστηκε στο πόδι και αμέσως ειδοποιήθηκαν διασώστες για τον εντοπισμό, την διάσωσή του και την μεταφορά του στο Νοσοκομείο.
Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ Καλαβρύτων με την συνδρομή του Α.Τ.Καλαβρύτων, σε άμεση κινητοποίηση και συντονισμό για σεμινάριο, εντόπισαν των 65χρονο και μετά από μια επίπονη επιχείρηση τον κατέβασαν στον κεντρικό δρόμο, όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων τον μετέφερε στο Νοσοκομείο. Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κ. Βασίλειος Μαρτζάκλης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κινητοποιούνται, Πυροσβέστες και ΕΚΑΒ για παρόμοια περιστατικά και όλες τις ολοκληρώνουν με επιτυχία, έχοντας οδηγό την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την εκπαίδευση που απαιτείται για τέτοιες επιχειρήσεις
Το kalavrytanews.com, βρέθηκε στο σημείο και σας μεταφέρει εικόνες και βίντεο.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.