HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: 5ωρη ορειβασία για την διάσωση κυνηγετικού σκύλου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Επιχείρηση διάσωσης κυνηγετικού σκύλου, οργανώθηκε σήμερα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων με αίσιο τέλος.  Συγκεκριμένα σήμερα 23/1...



Επιχείρηση διάσωσης κυνηγετικού σκύλου, οργανώθηκε σήμερα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων με αίσιο τέλος. 
Συγκεκριμένα σήμερα 23/12/2020 και περι ωρας 11:20 ειδοποιήθηκε η Π.Υ.Καλαβρύτων για απεγκλωβισμό κυνηγετικού σκύλου από το όρος Καλλιφώνι και συγκεκριμένα στη θέση κρυόβρυση. Αμέσως αναχώρησε ένα όχημα με τρεις άντρες, φτάνοντας στο σημείο και μετά από πεζοπορική ανάβαση σε δυσπρόσιτο και βραχώδες σημείο εντοπίστηκε ο σκύλος επάνω σε βράχο 20 περίπου μέτρων τον οποίο και απεγκλώβισαν με χρήση ορειβατικού εξοπλισμού και διάσωσης . 
Ο ιδιοκτήτης και κάτοικος Ανω Βλασίας αναζητούσε το σκύλο επι τρεις ημέρες ,καθώς είχε χαθεί μετά από εκπαιδευτική καταδίωξη . 
Ό ιδιοκτήτης του, άκουσε τα γάβγισματα του σήμερα σε δυσπρόσιτη περιοχή χωρίς να γνωρίζει την ακριβή θεση του και ειδοποίησε την υπηρεσία μας για την ανεύρεση κ τον απεγκλωβισμό του. Το ζώο βρεθηκε εξαντλημένο ,αλλα καλά στην υγεία του και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Η όλη επιχείρηση διήρκησε πέντε ώρες περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.