HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Απανταχού Πριολιθιώτες Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2021"

Αγαπητοί Συγχωριανοί και απανταχού Πριολιθιώτες Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2021 που πλησιάζει. Για το τελευταίο ελπί...



Αγαπητοί Συγχωριανοί και απανταχού Πριολιθιώτες
Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2021 που πλησιάζει.
Για το τελευταίο ελπίζουμε ότι θα συμβεί, διότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει ξανά χρονιά ανάλογη με τη φετινή. Δυστυχώς, ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τη ζωή μας και πολλά από όσα βιώνουμε είναι πρωτόγνωρα, όπως ακριβώς και οι προκλήσεις που στην καθημερινότητά μας έφερε η νέα αυτή ασθένεια. Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα αναγκαστεί να κάνει τις γιορτές μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, μακριά από τον τόπο καταγωγής του, μακριά από το αγαπημένο σε όλους μας Συρμπάνι.
Ας είναι η τελευταία χρονιά που είμαστε χωριστά και ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, όντας ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς μάσκες και αποστάσεις! Μέχρι τότε, προσέχουμε όλοι για να είμαστε καλά εμείς και οι γύρω μας.
Καλές γιορτές σε όλους, με Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία για τις οικογένειες και το σπιτικό σας.
Χρόνια Πολλά!
Ο Πρόεδρος Πριολίθου,
Μπουρδής Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.