HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα σε Καλάβρυτα και ένα σε Κλειτορία - Άμεση ιχνηλάτηση και rapid test από τον Δήμο - Όλα αρνητικά

Rapid test πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον Δήμο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ στο χώρο του πέτρινου κτιρίου στην κεντρική πλατεία Κα...


Rapid test πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον Δήμο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ στο χώρο του πέτρινου κτιρίου στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων.
Οι διενέργεια των τεστ έγινε άμεσα, μετά την εμφάνιση δυο κρουσμάτων, ένα στην Κλειτορία και ένα στα Καλάβρυτα, σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com.
Για τα δύο επιβεβαιωμένα περιστατικά, έγινε άμεση ιχνηλάτηση και πραγματοποιήθηκαν τεστ rapid σε όλα τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί τους, με όλα τα τεστ να βγαίνουν αρνητικά.
Τα τεστ πραγματοποίησε ο γιατρός και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λάκης Νασιώτης, με την βοήθεια υπαλλήλων του Δήμου Καλαβρύτων.
Για την πόλη των Καλαβρύτων είναι το πέμπτο επιβεβαιωμένο (5) κρούσμα και για την Κλειτορία το πρώτο (1), όλα μέσα στον Νοέμβριο.
Να σημειώσουμε οτι την Πέμπτη έγιναν προληπτικά τεστ στου δημοτικούς υπαλλήλους που εργάζονται στο Δημαρχείο με όλα τα τεστ να βγαίνουν αρνητικά

Έρχονται προληπτικά - δειγματοληπτικά τεστ
Την ερχόμενη Πέμπτη στις 10 το πρωί έχει προγραμματιστεί να γίνουν δωρεάν, προληπτικά τεστ σε κατοίκους της περιοχής της Δάφνης στο ιατρείο του χωριού και θα ακολουθήσουν και σε άλλες περιοχές του Δήμου. 
Αξίζει να σημειώσουμε οτι τα τεστ έχει προμηθευτεί ο Δήμος Καλαβρύτων με πρωτοβουλία του κ. Νασιώτη, που έχει οριστεί υπεύθυνος για τις ανάγκες αντιμετώπισης του κορωνοϊού (COVID-19) στον Δήμο Καλαβρύτων. 
Τα τεστ αυτά θα γίνονται άμεσα όταν παρουσιαστεί ένα κρούσμα, όπως τα προαναφερθέντα, ωστε να προλαμβάνεται τυχόν διασπορά, η δειγματοληπτικά και προληπτικά, όπως τα τεστ που θα γίνουν στην Δάφνη και προσεχώς και σε άλλα σημεία του Δήμου Καλαβρύτων. 

Φωτό από τα σημερινά τεστ στο "πέτρινο"  




   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.