HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΙΟΛΙΘΟΣ: «Έφυγε» ο Δάσκαλος Γιώργος Αλεξόπουλος

  Θλίψη στα Καλάβρυτα αλλά και το χωριό του Πριολίθου. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος, άλλοτε διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου των Καλαβρύτων, «έφυγ...

 

Θλίψη στα Καλάβρυτα αλλά και το χωριό του Πριολίθου. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος, άλλοτε διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου των Καλαβρύτων, «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 66 ετών. Σήμερα (14:00) η Νεκρώσιμος Ακολουθία.
Ένας άξιος πατριώτης με συνολική προσφορά στον τόπο του, από όποιο μετερίζι μπορούσε, δεν βρίσκεται ανάμεσά μας. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος,  πέθανε σε ηλικία 66 ετών και σκόρπισε στεναχώρια σε συγγενείς και φίλους, ιδιαίτερα στην μονοχοκόρη, τη σύζυγο και τα αδέρφια του. Ο εκλιπών ήταν γιος του πρωτοπρεσβύτου Χρήστου Αλεξόπουλου, άνθρωπος με αρχές και ήθος, ο οποίος ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για τον αγαπημένο του Πριόλιθο, στηρίζοντας πολλές πρωτοβουλίες για την αναβάθμισή του.
Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο Γιώργος Αλεξόπουλος διατέλεσε μεταξύ άλλων διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου των Καλαβρύτων. Συνταξιοδοτήθηκε από το Αίγιο.
Το «τελευταίο αντίο» στον Γιώργο Αλεξόπουλο θα δοθεί σε Νεκρώσιμο Ακολουθία στον Άγιο Γεώργιο Πριολίθου στις 14:00, σε τελετή στην οποία θα τηρηθούν και όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.