HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τα προβλήματα και οι ανησυχίες των Εμπόρων στην Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαβρύτων με τον Δήμαρχο

Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Δικτύου Καλαβρύτων ΑΖΑΝΕΣ συναντήθηκε...


Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Δικτύου Καλαβρύτων ΑΖΑΝΕΣ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλο με σκοπό να του εκθέσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου.

Η συνάντηση ήταν σε θετικό κλίμα και συζητήθηκαν τα εξής θέματα:
1) Η πρόταση του συλλόγου για μείωση ή κατάργηση των τελών ηλεκτροφωτισμού στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τις πληττόμενες επιχειρήσεις (ΚΑΔ) που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας.
2) Η λειτουργία του πεζόδρομου, όπου συμφωνήθηκε να παραμείνει στο υπάρχων καθεστώς, μετά την απόφαση της τελευταίας διαβούλευσης με την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και τον Δήμαρχο Καλαβρύτων. Μοναδική διαφοροποίηση το κόστος πλατειών πεζόδρομων και πεζοδρομίων για το 2021 διαμορφώθηκε με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και κατόπιν πρότασης μας, από 30€τ.μ στα 15€τ. μ!
Επίσης από μεριάς του συλλόγου εκφράστηκε η ανησυχία του εμπορικού κόσμου και των κατοίκων για την κατάσταση του αστικού οδικού δικτύου της Πόλης και την διαδικασία αποκατάστασης του. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για την ανάπλαση των πλατειών και των μελλοντικών σχεδίων για το κυκλοφοριακό της πόλης για το βιολογικό καθαρισμό και για το δίκτυο ύδρευσης και για το σχέδιο συντήρησης του αστικού οδικού δικτύου και δεσμεύτηκε για συνεχή επικοινωνία για ενημέρωση ως προς την πορεία των έργων! 

3)Εκδηλώσεις Χριστουγέννων
Έγιναν προτάσεις για την δημιουργία Χωριού του Άη Βασίλη στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων καθώς και την λειτουργία παγοδρομίου, επιπλέον συζητήθηκε και ο στολισμός της πόλης ενόψει εορτών!

4)Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων
Συζητήθηκε η λειτουργία του ενόψει εορτών, εάν αυτό είναι εφικτό λόγω covid 19, παράλληλα ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο Master plan της αναβάθμισής του, όπου δεσμεύτηκε να υπάρχει ενημέρωση και συνεργασία με το σωματείο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.