HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με την φωτογραφία του Καλαβρυτινού Μίμη Κυριακόπουλου τιμά το Πολυτεχνείο ο Δημήτρης Κατσικόπουλος

Την φωτογραφία του Καλαβρυτινού  Μίμη Κυριακόπουλου  που έπεσε στο Πολυτεχνείο χτυπημένος απο τα όργανα της Χούντας, επέλεξε να φέρει στις μ...



Την φωτογραφία του Καλαβρυτινού Μίμη Κυριακόπουλου που έπεσε στο Πολυτεχνείο χτυπημένος απο τα όργανα της Χούντας, επέλεξε να φέρει στις μνήμες μας ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, για να τιμήσει την φετινή επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Ο κ. Κατσικόπουλος σημειώνει: 

"Αυτά που μας δίδαξαν εκείνοι που αγωνίστηκαν και έπεσαν πάνω στον αγώνα της αντίστασης κατά των ξενοκίνητων επίορκων αξιωματικών της χούντας των συνταγματαρχιών 1967-1973, δεν ξεχνιούνται με την απαγόρευση μιας πορείας για λόγους δημόσιας υγείας. 
Ειναι βαθιά χαραγμένοι στη μνήμη μας και μας θυμίζουν τους αντιστασιακούς αγώνες του λαού μας.
Αγώνες που απέδωσαν καρπούς και νοηματοδότησαν οτι πρέπει να αγωνιζόμαστε υπερ της μνήμης και εναντίον της λήθης, να συνεχίζουμε τον αγώνα για την Ελευθερία ενάντια στην τυραννία.
Επέλεξα να τιμήσω τη φετινή επέτειο με μια φωτογραφία του γείτονά μου, του Καλαβρυτινού Μίμη Κυριακόπουλου που έπεσε στο Πολυτεχνείο χτυπημένος απο τα όργανα της Χούντας. Τον γιο της ηρωίδας μάνας, της κυρά Πηνελόπης.
Η φωτογραφία με το σχόλιο ειναι δημοσιευμένη στην έκδοση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης με τίτλο "Αντιδικτατορικός Τύπος της Αχαΐας."


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.