HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο.Δ.Ο.Σ.: Η νέα ομάδα της Αστυνομίας για τη διαχείριση συναθροίσεων

Μια νέα ομάδα αστυνομικών ενεργοποιήθηκε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των μέτρων της ΕΛΑΣ για το Πολυτεχνείο. Πρόκειται για την Ομάδα...



Μια νέα ομάδα αστυνομικών ενεργοποιήθηκε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των μέτρων της ΕΛΑΣ για το Πολυτεχνείο. Πρόκειται για την Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (Ο.Δ.Ο.Σ.), που αποτελείται από 46 αστυνομικούς, 28 γυναίκες και 18 άνδρες, οι οποίοι -όπως αναφέρεται- έχουν εκπαιδευτεί για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στα νέα τους καθήκοντα.
Οι αστυνομικοί της Ο.Δ.Ο.Σ. φέρουν διακριτή στολή με λογότυπο-θυρεό της ομάδας, χωρίς οπλισμό, και είναι εξοπλισμένοι με φορητούς ασυρμάτους, φακό σφυρίχτρα και είδη πρώτων βοηθειών.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αναλαμβάνουν τη διαχείριση και οριοθέτηση συναθροίσεων χαμηλής και μεσαίας επικινδυνότητας και αξιοποιούν τεχνικές επικοινωνίας και διαμεσολάβησης με τους υπευθύνους της συνάθροισης, ώστε να αποφεύγονται πιθανές κλιμακώσεις και εντάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.