HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η εορτή του Αγίου Ανδρέα στο Σκεπαστό Καλαβρύτων (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Κεκλεισμένων των θυρών, όπως επιτάσσουν τα μέτρα της πολιτείας για την αποφυγή μετάδοσης τους κορωνοϊού, εορτάσθηκε σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβ...


Κεκλεισμένων των θυρών, όπως επιτάσσουν τα μέτρα της πολιτείας για την αποφυγή μετάδοσης τους κορωνοϊού, εορτάσθηκε σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, η μνήμη του Αγίου αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στον ομώνυμο Ιερός Ναός Σκεπαστού Καλαβρύτων. 
Παραβρέθηκε μόνον, εκπροσωπώντας συμβολικά, όλους τους δημότες που δεν μπορούσαν να παραβρεθούν, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρο Νασιώτη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Ανδρέα Μπάλιο. 
Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος Σκεπαστού και Αρχιερατικός Επίτροπος π. Χρήστος Μπίρμπας.
Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου και κατόπιν σχετικής αδείας, το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση από το Σκεπαστό την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.