HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ηλεία: Παρέμβαση της ΕΣΗΕΠΗΝ για τον παπά - "δημοσιογράφος"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως "με πραγμ...



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως "με πραγματική έκπληξη πληροφορήθηκε την ακόλουθη είδηση! Ιερωμένος, χειροτονηθείς με όσα προβλέπει το τελετουργικό της εκκλησίας της Ελλάδας, είναι πλέον αθλητικός ανταποκριτής σε εφημερίδα της Ηλείας.
Για τις ανάγκες μάλιστα του έργου του, πέραν της ευλογίας του Κυρίου, έχει λάβει και την «ευλογία» της εφημερίδας συνοδευόμενη και από μια «δημοσιογραφική ταυτότητα» προκειμένου να ασκεί τα εγκόσμια καθήκοντά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην «ταυτότητα» αναφέρεται ότι οι αρχές «παρακαλούνται να του παρέχουν κάθε νόμιμη διευκόλυνση για την άσκηση του λειτουργήματός του». 
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν επαγγελματίες συντάκτες της Ηλείας, ο ιερωμένος έχει επανειλημμένα επιχειρήσει να καλύψει γεγονότα, πέραν των αθλητικών, αναρτώντας «ειδήσεις» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνοδευόμενα από φωτογραφίες, προτείνοντας μάλιστα σε συναδέλφους και συνεργασία.
Σε μια εποχή που ο δημοσιογραφικός κλάδος εξακολουθεί να δέχεται ισχυρά πλήγματα, με την ανεργία να έχει εκτοξευθεί, τις εργασιακές σχέσεις να έχουν πλήρως απορυθμιστεί και τους συναδέλφους να απασχολούνται με αμοιβές πείνας, κάποιοι αδιαφορούν πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.