HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Νέα καλαίσθητη πέτρινη επιγραφή στην είσοδο του χωριού (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της πέτρινης επιγραφής στην είσοδο του χωριού, η οποία ενημερώνει για το όνομα του χωριού ενώ συγχρόνως καλωσορίζει...



Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της πέτρινης επιγραφής στην είσοδο του χωριού, η οποία ενημερώνει για το όνομα του χωριού ενώ συγχρόνως καλωσορίζει τον επισκέπτη. 
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους τους συγχωριανούς για την πολύτιμη βοήθεια τους στην υλοποίηση του έργου. Ένα έργο στολίδι για το χωριό το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση του παραδοσιακού στοιχείου και αποτελεί διαχρονικό χαρακτηριστικό για την προβολή και ανάδειξη του χωριού μας, όπως συμβαίνει με ανάλογες κατασκευές και άλλων ελληνικών χωριών. 
Παράλληλα ευχαριστεί τη δημοτική αρχή και ιδιαίτερα τους κ.κ. Σωτήρη Δουκλιά Βοηθό Δημάρχου και Μάκη Μιχαλόπουλο Αντιδήμαρχο Καλαβρύτων, για την συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση του έργου. Ο Σύλλογος δεσμεύεται ότι, πολύ σύντομα θα ολοκληρώσει άλλα δύο έργα. Μια ακόμη πέτρινη επιγραφή στην είσοδο του χωριού από το Φενεό καθώς και μια πέτρινη βρύση στην πλατεία του χωριού.
Σύλλογος Λυκουριωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.