HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

lockdown στην Κοζάνη

Στο lockdown οδηγήθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, μετά την αύξηση των κρουσμάτων που υπάρχουν σε όλη την περιοχή. Πρόκειται για την πρ...

Στο lockdown οδηγήθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, μετά την αύξηση των κρουσμάτων που υπάρχουν σε όλη την περιοχή. Πρόκειται για την πρώτη περιφέρεια που τίθεται με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας σε Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4- Αυξημένου Κινδύνου, σύμφωνα με τον Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας.
Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης μετρά 227 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες 14 ημέρες ενώ σήμερα Πέμπτη εντοπίστηκαν από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες του ΕΟΔΥ 22 νέα κρούσματα κορωνοϊού.
Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, η απόφαση ελήφθη μετά τα πάνω από 220 ενεργά κρούσματα και τις 554 στενές επαφές που έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ σε όλη την περιοχή, υπάρχουν «δεκάδες μικρά ελεγχόμενα, επικίνδυνα όμως και χωροταξικά διάσπαρτα clusters σε όλη την περιοχή».Το lockdown θα ισχύσει από τις 6 το πρωί της Παρασκευής και για 14 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.