HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Σπουδαία νίκη στο 91′ ο Ολυμπιακός, 1-0 τη Μαρσέιγ

Με λυτρωτή τον Χασάν στο 91' ο Ολυμπιακός νίκησε την Μαρσέιγ στο "Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα του στο Champions League. Οι Ερυ...

Με λυτρωτή τον Χασάν στο 91' ο Ολυμπιακός νίκησε την Μαρσέιγ στο "Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα του στο Champions League.
Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, χάρη στη σπουδαία κλάση του Ματιέ Βαλμπουενά και την εκτελεστική δεινότητα του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε περάσει σαν αλλαγή στο 84, ωστόσο επτά λεπτά αργότερα εκτέλεσε την γαλλική ομάδα. Ο Βαλμπουενά «σέρβιρε» στον Χασάν στο 91’ και αυτός με κεφαλιά-δυναμίτη «κάρφωσε» τον Μανταντά, χαρίζοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό. Πλέον, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 3-1 της Πόρτο στο Έτιχαντ. 
Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ελ Αρα
μπί, Ραφίνια, Μασούρας (84' Χασάν), Μπα, Χολέμπας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς (77' Φορτούνης).
Μαρσέιγ: Ματαντά, Σακάι, Αλβάρο, Σανσόν (76' Κιζάνς), Μπενεντέτο (76' Ενρίκε), Παγιέ (76' Ράντονιτς), Τσαλέτα Τσαρ, Αμαβί, Ρονζιέ, Γκουεγιέ (85' Στρούτμαν), Τοβέν (82' Ζερμέν). 
από: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.