Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Τις εντυπώσεις η Α.Ε.Καλαβρύτων το "τρίποντο" η Νίκη Προαστείου (ΦΩΤΟ)

Την ήττα γνώρισε η Α.Ε.Καλαβρύτων από την Νίκη Προαστείου, την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλ...



Την ήττα γνώρισε η Α.Ε.Καλαβρύτων από την Νίκη Προαστείου, την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων με 1-0.
Η ομάδα των Καλαβρύτων, σίγουρα θα μπορούσαν κάτι περισσότερο, αφού έκανε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια και μάλιστα παίζοντας σχεδόν ένα ημίχρονο με 10 παίκτες (αποβολή του Θεοτοκάτου με 2η κίτρινη στο 50΄) και να χάνει τον Κουτρουμάνη με τραυματισμό στο 10΄του αγώνα). Είχε την κατοχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε αρκετή πίεση στα καρέ της "Νίκης"
Η ομάδα της "Νίκης Προαστείου", μια από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος, έπαιξε κυρίως με αντεπιθέσεις, με μια από αυτές να σημειώνει το νικητήριο τέρμα με εξαιρετικό σουτ του νεαρού Μουστάκα στο 22΄ του αγώνα.
Συνθέσεις:
Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Παπαδημητρόπουλος, Θεοτοκάτος, Γκλαβάς (64΄Σπηλιωτόπουλος), Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσαβαλάς, Μητρόπουλος, Σκιαδάς, Αναγνωστόπουλος Θ (64΄Βραχλιώτης). Ασπρούκος (75' Αναγνωστόπουλος Γ.), Κουτρουμάνης (10' Ρετζίνο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.