Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύσκεψη για την εξέλιξη της πανδημίας στην Π.Ε. Αχαΐας

Σύσκεψη σχετικά με την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Αχαΐας, μεταξύ στελεχών του ΕΟΔΥ και τοπικών φορέων, πραγματοποι...


Σύσκεψη σχετικά με την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Αχαΐας, μεταξύ στελεχών του ΕΟΔΥ και τοπικών φορέων, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου, σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, στο γραφείο του. 

Στη σύσκεψη υπήρξε ενημέρωση από τους εκπροσώπους του ΕΟΔΥ σχετικά με την επιδημιολογική εικόνα της περιοχής και εξετάστηκε η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά και την υιοθέτηση των πιο αυστηρών μέτρων προστασίας και προφύλαξης, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων.

Στη σύσκεψη παρέστησαν, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος, το μέλος του ΕΟΔΥ, Γεώργιος Δελλής, ο Καθηγητής Κλινικής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Μπονάνος, δήλωσε: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τους τοπικούς φορείς, με κοινό στόχο την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ως το υπέρτατο αγαθό. Προς αυτή την κατεύθυνση και δεδομένου ότι παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων, πρόσφατα υπογράψαμε Προγραμματική Σύμβαση με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τον Ιατρικό Σύλλογο για τη χρηματοδότηση 1.000 μοριακών τεστ, ενώ είμαστε έτοιμοι να ενισχύσουμε και κάθε άλλη προσπάθεια, με στόχο την πλατιά ενημέρωση των πολιτών, αλλά και παρεμβάσεις σε επιδημιολογικό επίπεδο με τη συμμετοχή του ΕΟΔΥ και των αυτοδιοικητικών φορέων. Οφείλουμε όλοι να κατανοήσουμε πως το μοναδικό και πιο ισχυρό όπλο μας απέναντι στην πανδημία είναι η τήρηση των οδηγιών και κανόνων που έχουν υιοθετηθεί. Η χρήση μάσκας, οι αποστάσεις και η υγιεινή των χεριών, αποτελούν το πιο ισχυρό αντίδοτο στον κορωνοϊό».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.