HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Των φρονίμων τα παιδιά πριν χιονίσει σχεδιάζουν

Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου το Συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας Καλαβρύτων για το σχεδιασμό της χειμερινής περιόδου κ...


Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου το Συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας Καλαβρύτων για το σχεδιασμό της χειμερινής περιόδου και κυρίως την αντιμετώπιση περιόδων με χιονοπτώσεις.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπύρος Καούρης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων κ. Βασίλης Σταθούλιας ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Καλαβρύτων Βασίλης Μαρτζάκλης, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας Βασίλης Πανουτσακόπουλος και το μέλος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλέξης Λεχουρίτης.

Κατά την σύσκεψη αναπτύχθηκαν τα σχέδια αντιμετώπισης επερχόμενου χιονιά, με όλα τα πιθανά σενάρια, καθώς επίσης, η καταγραφή των μέσων, που διαθέτει κάθε υπηρεσία και ο τρόπος που θα λειτουργήσουν τα μέσα σε περιπτώσεις ανάγκης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.