Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Θηροφύλακες Καλαβρύτων και Κλειτορίας οδήγησαν στο Εισαγγελέα παράνομους κυνηγούς

Στα μέσα του μηνός Σεπτεμβρίου 2020 οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Καλαβρύτων και Κλειτορίας εκτελούσαν τα υπηρεσιακά...


Στα μέσα του μηνός Σεπτεμβρίου 2020 οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Καλαβρύτων και Κλειτορίας εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Κρινοφύτων του Δήμου Καλαβρύτων όπου σύμφωνα με καταγγελίες που είχαν δεχτεί, κάποια άτομα επιδίδονταν σε νυχτερινό παράνομο κυνήγι λαγού και αγριογούρουνου.

Πράγματι εντόπισαν ένα όχημα να κινείται ύποπτα στην εν λόγω περιοχή και να ψάχνει με τους προβολείς του για θηράματα. Το προσέγγισαν άμεσα και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Το όχημα σταμάτησε αλλά ο συνοδηγός εξήλθε του οχήματος κρατώντας κυνηγετικό όπλο και τράπηκε σε φυγή. Στην συνέχεια οι θηροφύλακες συνέλαβαν τον οδηγό του οχήματος οδηγώντας τον στο αυτόφωρο, όπου και παρέμεινε όλη την νύχτα. Την άλλη μέρα ο Εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο ορίζοντας τακτική δικάσιμο. Το μέσο της παράνομης θήρας (όχημα) κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.