HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι μαθητές του ΓΕΛ Καλαβρύτων ενημερώθηκαν από τον παιδίατρο του Νοσοκομείου Καλαβρύτων Νίκο Στολάκη

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολικού συγκροτήματος ενημέρωση των  μαθητών του Γενικού Λ...


Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολικού συγκροτήματος ενημέρωση των  μαθητών του Γενικού Λυκείου Καλαβρύτων για την πανδημία του κορονοϊού. Την ενημέρωση πραγματοποίησε ο παιδίατρος του νοσοκομείου Καλαβρύτων κος Νικόλαος Στολάκης και αφορούσε στα μέτρα πρόληψης στο σχολικό χώρο, στις ομοιότητες και τις διαφορές των συμπτωμάτων με αυτά μιας ίωσης, πότε πρέπει να απευθυνόμαστε στο νοσοκομείο όταν έχουμε κάποια συμπτώματα  και στην ανάγκη να διαφοροποιηθεί η συμπεριφορά και ο τρόπος σωματικής επικοινωνίας των μαθητών στο σχολείο και εκτός σχολείου, για το χρονικό διάστημα που υπάρχει αυτό το πρόβλημα. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο Στολάκη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και τις σημαντικές πληροφορίες που έδωσε στους μαθητές μας ενόψει το επερχόμενου χειμώνα και την αύξηση των κρουσμάτων των ιώσεων. Η ενημέρωση θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες με την ενημέρωση των μαθητών του Γυμνασίου και Επαγγελματικού Λυκείου.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων  του ΓΕΛ Καλαβρύτων


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.