Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κέφι και χορός για τους... νεαρούς του Καλλιμανοπουλείου στην γιορτή των ηλικιωμένων (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Παγκόσμια  ημέρα ηλικιωμένων, σήμερα και στο Καλλιμανοπούλιεο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο, οι ηλικιωμένοι μας το γλέντησαν με την καρδιά ...



Παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων, σήμερα και στο Καλλιμανοπούλιεο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο, οι ηλικιωμένοι μας το γλέντησαν με την καρδιά τους. Μπορεί να υπάρχουν αυστηρότατα μέτρα προστασίας τους τελευταίους μήνες, όμως οι  ιδανικές συνθήκες διαβίωσης στον Καλλιμανοπούλειο, δίνουν στους γέροντες και στις γερόντισσές μας, αξία στα γηρατειά τους.

Με dj τον Δημήτρη Κανελλόπουλο και με συνοδούς το προσωπικό και τον Διευθυντή κ. Νίκο Παπαχριστόπουλο, χόρεψαν, γέλασαν και πέρασαν μια όμορφη εορταστική ημέρα  

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

Όπως αναφέρουν ΟΗΕ και ΠΟΥ, η Παγκόσμια Μέρα Ηλικιωμένων έχει στόχο να αναγνωρισθεί η συμβολή των ηλικιωμένων στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, και τούτο διότι στη σύγχρονη εποχή οι ηλικιωμένοι παίζουν έναν ολοένα σημαντικότερο ρόλο, μέσω του εθελοντικού έργου τους, της μετάδοσης των εμπειριών και των γνώσεών τους, της βοήθειας που δίνουν στα παιδιά τους, αναλαμβάνοντας να φροντίζουν τα εγγόνια τους, αλλά και της αυξανόμενης συμμετοχής τους στην αγορά εργασίας.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.