HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Σκεπαστό Πανεπιστημιακοί από Ελλάδα και Γερμανία για τα Χιώτικα πρόβατα

Μία πολύ σημαντική επίσκεψη είχαμε σήμερα στα Καλάβρυτα. Συγκεκριμένα ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωσήφ Μπιζέλης κα...

Μία πολύ σημαντική επίσκεψη είχαμε σήμερα στα Καλάβρυτα. Συγκεκριμένα ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωσήφ Μπιζέλης και οι καθηγητές από το πανεπιστήμιο του Μονάχου prof. Joris PETER'S ΚΑΙ Dr.  Ivica MEDUGORAC  συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο κ. Ζησιμόπουλο επισκέφτηκαν τη μονάδα του Μάκη και Γιάννη Βραχλιώτη στο Σκεπαστό Καλαβρύτων

Αντικείμενο της επίσκεψης των καθηγητών ήταν η διαχείριση και ο τρόπος λειτουργίας της πρότυπης κτηνοτροφικής μονάδας και μάλιστα η φυλή των Χιώτικων προβάτων πού εκτρέφουν τα δύο αδέρφια. 
Όπως  μας ανέφερε ο κύριος Μπιζέλης, η διδακτορική διατριβή του ήταν πάνω στη χιώτικη φυλή που τη θεωρεί από τις καλύτερες φυλες όχι μόνο μεταξύ των ελληνικών φυλών αλλά και από των ξένων που εκτρέφονται στην Ελλάδα.
Οι Γερμανοί καθηγητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τον τρόπο που γίνονται οι οχειες στη μονάδα, για την ποιότητα των κριαριών που διαθέτει πήραν πληροφορίες για την ποιότητα του γάλακτος και ανέφεραν εντυπωσιασμένοι από αυτά που ειδαν ότι στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο πανεπιστημίου σκέφτονται την αποστολή στην περιοχή μεταπτυχιακών φοιτητών Ελλήνων και Γερμανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.