HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Αχαΐα ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α μετά από πρόσκληση της Χριστίνας Αλεξοπούλου

Για την ανάγκη γενικότερης στήριξης των αγροτών της Αχαΐας από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του τοπικού ΕΛ.Γ.Α, ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Ορ...


Για την ανάγκη γενικότερης στήριξης των αγροτών της Αχαΐας από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του τοπικού ΕΛ.Γ.Α, ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Οργανισμού Ανδρέα Λυκουρέντζο η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου στη σημερινή τους συνάντηση.
Η Βουλευτής αναφέρθηκε συνολικά στα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς (σταφυλιού, πατάτας, ελιάς, φράουλας κ.λπ) και στα θέματα των αποζημιώσεων, οι οποίες αναμένονται άμεσα, ζητώντας από τον κ. Λυκουρέντζο την προσωπική του φροντίδα ώστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες να επιλύονται το ταχύτερο δυνατό. 
Η κα Αλεξοπούλου προσκάλεσε επίσης τον κ. Λυκουρέντζο να επισκεφθεί άμεσα την Αχαΐα, πρόσκληση την οποία ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α αποδέχθηκε και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθεί στην περιοχή. 
Η στήριξη της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρωτογενή παραγωγή  της Αχαΐας παρέχεται σε κορυφαίο επίπεδο. Είμαστε όλοι δίπλα στους αγρότες μας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.