HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήρια επιστολή Κέντρου Παιδιού, Νεολαίας & Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων προς τον όμιλο Ρουμελιώτη

Με την παρούσα επιστολή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Παιδιού, Νεολαίας & Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων, το Εκπαιδευτικό Προσωπικό το...



Με την παρούσα επιστολή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Παιδιού, Νεολαίας & Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων, το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, οι γονείς και κυρίως οι μικροί μας μαθητές, ευχαριστούμε θερμά τον όμιλο "ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Γ. ΡΟΥΜΕΛΛΙΩΤΗ ΑΕΒΕΕ" για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που, έμπρακτα, έδειξε, προσφέροντας γραφική ύλη σε όλα τα παιδάκια που φιλοξενούνται στη δομή του Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων.
Κύριοι, ή πολύτιμη δωρεά σας είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικότερα στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, διότι αφενός καταγράφει το ενδιαφέρον σας για την προσφορά της δομής μας στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, τα μικρότερα παιδάκια και αφετέρου συμβάλει τα μέγιστα στην παροχή υψηλής ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, που ο Δημοτικός μας Σταθμός προσφέρει στους μαθητές του, οι οποίοι, μέσω αυτού, κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον μαγικό κόσμο της εκπαίδευσης.  
Βέβαιοι για την συνέχιση μιας εποικοδομητικής, μεταξύ μας, συνεργασίας, σας ευχόμαστε, από καρδιάς, να συνεχίσετε το σημαντικό έργο της προσφοράς σας.
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Ευθύμιος Φλογεράς




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.