HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝΟΡΙΑΣ ΠΕΤΣΑΚΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Ευχαριστήρια επιστολή

Με την παρούσα επιστολή ο πατήρ Άγγελος Κατσικανταής και το  Εκκλησιαστικό Συμβούλιο αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές  και ...


Με την παρούσα επιστολή ο πατήρ Άγγελος Κατσικανταής και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους αυτούς, που δίχως τη δική τους ευγενική χορηγία η ολοκλήρωση αυτού του τόσο σημαντικού έργου για την περιοχή μας θα ήταν ακατόρθωτη.
Η ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του ιερού ναού μας, του Αγίου Νικολάου είναι πλέον γεγονός, όπως και η ανακατασκευή του τοιχίου στήριξης στη βόρεια πλευρά του. Όλα τα εμπόδια που προέκυψαν με υπομονή, επιμονή και τη βοήθεια του Αγίου μας, ξεπεράστηκαν και τώρα είμαστε όλοι στην ευχάριστη θέση να αισθανόμαστε χαρά και περηφάνια που δώσαμε στο ναό μας την εικόνα που του αρμόζει.
1. Αρχικά λοιπόν ευχαριστούμε θερμά τις οικογένειες Παπαγιαννοπούλου και Χριστοδουλοπούλου για τη δωρεά μέρους των οικοπέδων τους γειτονικά στο προαύλιο του ναού.
2. Τον Δήμο Καλαβρύτων και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Θανάση Παπαδόπουλο, για την οικονομική ενίσχυση που μας προσέφερε, ειδικά σε αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε.
3. Τον κ. Διαμαντόπουλο Βασίλη για την κάλυψη των εξόδων της εκσκαφής περιμετρικά του ναού.
4. Την τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ για τη δωρεά ενάμιση τόνου τσιμέντου.
5. ο λατομείο Αράξου, «ΑΦΟΙ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΙ» για τη δωρεάν παραχώρηση της πέτρας και του αμμοχάλικου που χρειάστηκαν στην αποπεράτωση του έργου.
6. Τα σίδερα μπετόν «ΜΗΛΑΣ».
7. Τον κ. Θεοδώρου Γεώργιο, που ανέλαβε να κάνει δωρεάν όλες τις ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις στο προαύλιο του ναού.
8. Τον κ. Φώτη Φωτίου, από το λατομείο Άρτας.
9. Τον κ. Σιόλα Γεώργιο, από το λατομείο Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας.
10.Τον κ. Σπηλιόπουλο Δημήτριο, για την μεταφορά και εναπόθεση οικοδομικών υλικών.
11. Τον κ. Φώτη Χρ. Πλώτα για την προσφορά υλικών από τη μάντρα οικοδομικών υλικών που κατέχει, καθώς και την παροχή υπηρεσιών όποτε χρειάστηκε. 
12.Τέλος όλους τους κατοίκους του χωριού, που συνεισέφεραν αδιαμαρτύρητα με προσωπική εργασία και οικονομική στήριξη για την ολοκλήρωση του έργου.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και τις οικογένειές σας.
Μετά Βαθυτάτου Σεβασμού
Ο Πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου - 
Αιδ. Ιερεύς Κατσικανταής Άγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.